Solistul trupei s-a turmentat zdravan intr-un club bucurestean si a oferit un recital sexual, alaturi de iubita lui

Petrecerile mondene sunt un bun prilej pentru VIP-uri sa-si etaleze hainele si iubitele. Nici Cosmin de la Ca$$a Locco nu face exceptie de la aceasta categorie. Mai mult decat atat, el nu s-a putut abtine si si-a luat partenera la un set de saruturi demne de filmele XXX.

Zilele trecute, prezenti la o petrecere mondena, Cosmin de la Ca$$a Locco si iubita lui au fost actorii unor scene de-a dreptul erotice, care au facut deliciul asistentei aflate in Clubul Krystal. "Aburiti" de la cantitatile de alcool consumate, cei doi nu s-au mai putut abtine si au dat curs unor lungi reprize de sarutat.

Ceea ce a atras atentia a fost modul destul de intim in care cei doi se mangaiau in respectivul local bucurestean. Nici domnisoara cu pricina nu s-a lasat intimidata de "spectatori" si si-a vazut in continuare de "programul ei artistic". Dansuri lascive, unduieli provocatoare, saruturi patimase, toate astea sub privirile bezmetice ale participantilor. Daca din punct de vedere muzical lucrurile au cam intrat intr-un con de umbra pentru trupa lui Cosmin, pe plan personal lucrurile se dezvolta... si de data asta s-au desfasurat fara perdea.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.