Saptamina aceasta vom sarbatori impreuna violenta si senzationalul grotesc. Televiziunile din Romania se intrec in asa ceva, de ce nu ne-am intrece si noi, cronicarii tv de la "Cotidianul"? Cititi, de azi pina simbata, formatele tv pe care, intru cresterea audientelor, le oferim moca acelora care au inteles ca, in curind, telespectatorii vor dori mai mult singe, mai multa sperma, mai multa voma si, in general, cit mai multe dejectii. In ceea ce ma priveste, va prezint, astazi, concursul tv "Chirurgii contraataca".

"Chirurgii contraataca" e, dupa cum spuneam si mai sus, un concurs. Un concurs cu public de operatii pe creier in direct. Prezentatorii, doi operati la cap, recuperati doar in proportie de 50%, intra in scena cu tot cu paturile lor de la reanimare si cu perfuziile aferente, in aplauzele entuziaste ale publicului. Publicul are un rol foarte important in aceasta emisiune, fiindca din rindurile lui vor fi selectati cei 10 pacienti, pe care concurentii, 10 chirurgi (amatori, evident), ii vor opera in direct. Iata cum se va desfasura selectia: legati la ochi, asa-zisii chirurgi arunca cu ace de seringa catre public, pina cind acestea se infig in 10 dintre spectatori.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.