Cotidianul "Averea" a reusit sa-i imortalizeze pe Oana si Pepe in cea mai fericita seara din viata lor. Cei doi au fost surprinsi in cateva cadre obtinute in exclusivitate.

Acestea demonstreaza veridicitatea informatiei conform careia cele doua vedete au spus "DA" in fata ofiterului starii civile si au parafat documentele care atesta faptul ca din momentul acela au devenit sot si sotie.

Din imagini se poate observa cu usurinta ca, dupa ce si-au dat in scris acordul intemeierii unei familii legale, Oana si Pepe au lasat emotiile deoparte si s-au distrat alaturi de prieteni.

Miercuri seara, cantaretul si iubita lui au devenit sot si sotie intr-o maniera nonconformista care ii caracterizeaza. Evenimentul s-a desfasurat intr-un local, in prezenta catorva apropiati. Nici un membru al familiilor celor doi nu a luat parte la ceremonie. Urmatorul pas e cununia religioasa, despre care cei doi spun ca va fi la fel de secreta ca si cea civila.
Inainte de asta insa, ei planuiesc o luna de miere, cel mai devreme in ianuarie. Mari amatori de surprize, cei doi vor alege destinatia chiar in aeroport, in ziua plecarii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.