In cazul in care au o aventura extraconjugala in primul an de casnicie, Tom Cruise si Katie Holmes se vor "despagubi" reciproc cu cite cinci milioane de dolari. Asa suna una dintre clauzele contractului prenuptial pe care cei doi viitori miri, dind dovada de o deosebita "incredere" unul in celalalt, l-au semnat in fata unui notar din Los Angeles. Altfel spus, "in-selatul" in primul an de casatorie are un pret piperat de-a binelea pentru o eventuala "nebunie" de moment.

Reiese ca viitorii soti Cruise stau "cuminti" si se tin in friu unul pe celalalt doar din cauza sumei prea mari pe care ar avea-o de achitat in cazul in care ar calca pe-alaturi, si nu datorita sentimentelor puternice de iubire care, spun ei, le domina sufletele. O alta prevedere a importantului act se refera la discretia pe care cei doi se obliga sa o respecte: ei nu au voie sa vorbeasca despre viata lor privata si sexuala in niciun interviu, autobiografie, emisiune televizata. Cu alte cuvinte, ceea ce se petrece in dormitor nu au voie sa stie decit cei doi soti si cei patru pereti. Cit priveste locul in care se va desfasura "nunta secolului", s-a stabilit, in sfirsit, ca acesta va fi Castelul Odescalchi din localitatea Bracciano, aflata in apropiere de Roma. Tot acolo s-au casatorit, in 1998, si Eros Ramazzotti cu Michelle Hunziker.

Sa speram ca locul desfasurarii "ostilitatilor" va fi de bun augur de data asta si ca Tom Cruise si Katie Holmes nu vor ajunge la divort, asa cum a patit-o cintaretul italian. Multi dintre oaspeti vor fi adusi din America in Italia de John Travolta, la bordul avionului sau personal. Si un amanunt de ultima ora: renumitul tenor Andrea Bocelli, invitat de onoare la importantul eveniment, va cinta Ave Maria in timp ce Tom si Katie vor spune decisivul "da" si isi vor jura dragoste eterna.

Sursa: 7plus.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.