Dupa ce si-a probat veleitatile in materie de designer, Dana Savuica isi exerseaza sarmul pe sticla. Si nu intr-o emisiune despre stil, haine au shopping, cum ne-am fi asteptat de la o portavoce a trendurilor, ci intr-una de consiliere sexuala.
Nu stim care sint ratiunile pentru care Dana Savuica ia locul Danei Dumitrescu, fosta sotie de fotbalist si fosta "vedeta" tv. Cert este ca, in a doua editie a "Jurnalului Intim" (vineri, ora 23.00, pe Euforia Tv), doamna Savuica va discuta cu telespectatorii aflati in dificultate, chestiuni legate de cresterea si descresterea libidoului.

Formatul este interactiv si la rezolvarea cazurilor si necazurilor cu Viagra isi dau concursul specialistii invitati. Cum astazi am vazut in vitrina unei librarii un titlu de carte de-a dreptul intrigant - "Inteligenta sexuala a femeii" - si tot astazi ne-a parvenit in redactie stirea cu Dana, am capatat o nedumerire: pentru a modera o astfel de emisiune, trebuie cumva sa ai un coeficient sexual mult peste medie? Presupunem ca Dana Savuica (prima coperta Playboy de la noi daca mai stiti - ehei, ce a trecut vremea!...) isi asuma aceasta subtila si intima calitate.

Sursa: 7plus.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.