Dupa o vacanta mai mult sau mai putin justificata, in care nimeni nu a mai auzit nimic de ea, Teo a ajuns la concluzia ca trebuie sa revina pe micul ecran.

Si pentru ca Romantica nu este Pro TV, vedeta are nevoie de un format puternic, capabil sa-i ridice din nou cota. Asadar, s-a dus la sigur - Teo i-a solicitat lui Valeriu Lazarov (cel care le-a conferit notorietate Andreei Marin, lui Mircea Radu sau Ralucai Moianu prin emisiunile la carma carora se afla) un proiect care sa-i garanteze succesul.

Zilele trecute, fosta protevista a fost vazuta, la sediul Antenei 1, alaturi de Valeriu Lazarov, boss-ul companiilor Prime Time si Saggitarius. Se pare ca cei doi au purtat o discutie foarte serioasa cu privire la viitorul lui Teo in televiziune. Dornica sa-si faca relansarea cel tarziu la inceputul primaverii lui 2007, vedeta cauta cea mai sigura cale catre un succes similar celui pe care l-a avut la Pro Tv. In lumea media este cunoscut faptul ca majoritatea formatelor distribuite de Lazarov au fost lidere de audienta, iar cel mai concret exemplu este "Surprize-Surprize" al Andreei Marin, care dupa ani de zile inca face ratinguri record. Asadar, Teo a apucat o cale deja batuta pentru a face impresie buna in momentul in care isi va asocia public numele cu cel al postului Romantica TV, la carma caruia se afla.

Detaliile discutiei dintre cei doi raman, momentan, un mister, insa este foarte posibil ca prezentatoarea sa primeasca un format deja consacrat peste hotare, asa cum s-a intamplat in cazul celorlalte vedete, mai ales ca bugetul de care va dispune nu reprezinta o constrangere.

In conditiile de fata, dornica de reusita, ea nu-si va asuma riscurile pe care le implica un proiect nou si va investi intr-unul cu rezonanta.

Mihaela l-a lasat balta pe Lazarov

Desi a castigat o clienta precum Teo Trandafir, Lazarov a pierdut una ca Mihaela Radulescu.
La inceputul saptamanii, aceasta din urma a anuntat, chiar inainte de inceperea filmarilor, ca nu va juca rolul lesbianei din telenovela "Vocea inimii" (Antena 1), pe care-l acceptase initial, deoarece isi doreste "un rol mai decent". Problema este ca a renuntat in ultimul moment, nepermitand producatorilor sa gaseasca o inlocuitoare. Intregul episod s-a desfasurat cu numai cateva ore inainte ca Diva sa intre pe platoul de filmare pentru a interpreta neconventionalul personaj, pe care il considerase pana atunci o provocare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.