Michael Jackson va reveni pe scena, pe 15 noiembrie, la World Music Awards. Este prima sa aparitie de cand a fost gasit nevinovat in procesul in care a fost acuzat de molestarea unui copil, anul trecut, relateaza BBC News.
Starul pop va canta la ceremonia ce va avea loc la Londra unul dintre marile sale hituri, "Thriller". Michael Jackson va primi un premiu pentru contributia sa in muzica. World Music Awards premiaza cantaretii care au vandut peste 100 milioane de albume in intreaga lume. Potrivit presei britanice, Jackson intentioneaza sa recreeze celebrul videoclip al piesei "Thriller" in timpul spectacolului de la World Music Awards.

Vechiul clip, ce dureaza 14 minute si in care apare o trupa de dansatori-zombie, a stabilit noi standarde la vremea respectiva. Lansat in 1983, videoclipul a costat 800.000 de dolari, cel mai scump de pana atunci. Du pa incheierea procesului in care a fost acuzat de molestarea unui copil, Jackson a locuit, impreuna cu cei trei copiii ai sai, alaturi de familia regala din Bahrein. World Music Awards este la cea de-a 18-a editie si printre vedetele care vor canta la eveniment se numara Beyonce, Katie Melua si Mary J.Blidge.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.