Cu 12 ani in urma, creatoarea de moda Nora Balanica, isi unea destinul cu cel al jurnalistului Val Balanica. Dupa ce jurnalistul a trecut in lumea celor drepti, rapus de o boala nemiloasa, Nora a devenit vaduva. Desi nici pina astazi nu a reusit sa se descotoroseasca de acest statut, Nora s-a gindit sa ii mai adauge un adjectiv: vaduva vesela. La cei aproape 40 de ani, Nora nu isi refuza placerea de a iubi, ibovnicii predindu-si civilizat stafeta. In prezent - mai precis de vreo trei luni incoace - Thomas Haerman, fost tenismen de origine austriaca, este cel care ii induce Norei buna dispozitie. Remarcabila este schimbarea de gust si de stil in ceea ce priveste barbatul.

Daca acum un deceniu consortul nu masura in inaltime mai mult de 1,60 m, in momentul de fata cerintele designeritei au suferit o transformare radicala: numai de la 1,80m in sus si, preferabil, strain. Marturie stau ultimele doua relatii ale caror protagonisti indeplineau pretentiile sus mentionate. Si, asa cum este si normal, Tomas se conformeaza, si el, exigentelor. Pesemne reformarea gustului estetic al Norei se datoreaza unui defect profesional si anume, acela de a lucra cu manechini zvelti, tineri si nelinistiti iar dupa incheierea doliului, orice este permis!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.