Alexandra Enachescu, iubita fundasului dinamovist Cristi Pulhac, vrea sa se faca remarcata pe piata muzicala si sa ajunga mai "mare" decat logodnicul ei. Bref, dupa moda romaneasca, tanara si-a inceput cariera cu dreptul, dezgolindu-si trupul intr-un pictorial incendiar.

Este de notorietate faptul ca iubitele fotbalis tilor isi descopera talentele peste noapte si devin "vedete" intr-un timp record. Acestea fac tot ce le sta in putinta sa se faca remarcate, dorind sa intre in lumea showbiz-ului romanesc pe "picioarele" lor. Acesta este si cazul iubitei lui Cristi Pulhac, Alexandra Enachescu. Tanara blonda, care isi doreste sa puna bazele unei formatii R&B, care sa sparga piata muzicala, si-a inceput cariera cu "dreptul". Cu mult inainte de consacrarea muzicala, Alexandra si-a dezgolit corpul intr-un pictorial foarte sexy, pentru a-si face publicitate.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.