Alungata din "palatul" conjugal de Silviu Prigoana, vedeta tv Adriana Bahmuteanu vrea sa se razbune pe cea pe care o considera vinovata de despartirea de sotul ei. Argentina Grosu, presupusa amanta a afaceristului, se teme acum pentru viata ei. "Mi-a zis ca ma taie pe fata daca nu parasesc garsoniera si nu renunt la Prigoana pana pe 10 noiembrie", a povestit femeia politistilor de la Sectia 8 din Capitala care o cerceteaza pe Adriana Bahmuteanu pentru amenintarile facute.

Argentina a povestit anchetatorilor, cu lux de amanunte, ce s-a intamplat din momentul in care, in acea dimineata de cosmar, s-a trezit cu Adriana Bahmuteanu la usa. "Au intrat in casa, ea, mama ei si un barbat pe la vreo 50 de ani care s-a recomandat a fi Fane Rabla din Dristor. Au stat mai mult de patru ore. M-au acuzat ca am relatii sexuale cu Prigoana si ca sunt amanta lui", a povestit femeia.

Adriana i-a cautat SMS-uri in celular

Argentina mai spune ca, cu toate ca venise doar sa stea de vorba "ca intre femei", Adriana Bahmuteanu nu s-a sfiit sa cotrobaie peste tot in casa. "Cauta innebunita lucruri de-ale sotului ei. Dovezi ca Silviu Prigoana ar fi trecut pe acolo", isi aminteste Argentina. Nici telefonul mobil nu a scapat de furia Adrianei. A fost verificat in amanunt: mesaje, apeluri date sau primite.

Mai mult, Adriana Bahmuteanu i-a dat un termen fix, fara drept de negociere, rivalei sale in dragoste, pentru a elibera garsoniera lui Prigoana. Data: 10 noiembrie 2006. Zi din care Argentina nu ar mai trebui sa-l deranjeze pe Silviu Prigoana, din viata caruia trebuie sa dispara pentru totdeauna.

in cazul in care acest lucru nu se va intampla, adica Argentina Grosu ii va mai da tarcoale iubitului ei sot, braileanca de 30 de ani va plati scump, dupa cum spune chiar ea. "M-a amenintat ca vine cu neamurile si ma taie pe fata. Acum ma tem ca asta e in stare sa-mi faca rau. Nu stiu cum sa explic ca intre mine si Silviu e doar o relatie profesionala. il cunosc pe Prigoana de sapte ani, avem o buna relatie de amicitie, nici nu se pune problema sa fim amanti. Silviu m-a ajutat sa stau aici pana la anul, cand noua casa va fi gata", a mai spus Argentina.

"Pe Argentina am vazut-o o singura data"

Pentru locatarii blocului in care Argentina Grosu locuieste prin bunavointa lui Silviu Prigoana, ea a fost o prezenta discreta. Lucia Luca, casiera imobilului in care se afla garsoniera afaceristului, spune ca pe Argentina a vazut-o o singura data. "A venit pe la mine la mijlocul lunii septembrie sa-mi spuna ca o sa locuiasca o perioada in garsoniera. A platit suma restanta pentru lunile de dinainte si, de atunci, a cam disparut. Nici eu si nici vecinii nu prea am zarit-o", ne-a spus ieri femeia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.