Fostul selectioner al Angliei, Sven Goran Eriksson, are o noua iubita, Katarina Huss, o suedeza in virsta de 43 de ani, mama a trei copii. Noua idila a fostului selectioner al Angliei a fost descoperita de cotidianul "The Sun", publicatia notind ca, divortata de doua ori, Huss a fost impreuna cu Eriksson la Tel Aviv, dupa ce antrenorul s-a despartit de Nancy Dell`Olio, in virsta de 47 de ani. Sven Eriksson s-a afisat, in urma cu citeva luni, si cu romanca Ruxandra Galeriu. Relatia cu nepoata parintelui Galeriu s-a desfasurat in perioada in care iubita oficiala a selectionerului era avocata Nancy Dell`Olio.

Katarina Huss este responsabila cu relatiile publice la compania aeriana SAS si nu a dorit sa discute despre relatie, spunind doar ca este foarte recenta. Potrivit presei engleze, Huss si Eriksson s-au cunoscut la Stockholm, la citeva zile dupa ce Anglia a fost eliminata de Portugalia la CM din Germania. Un prieten al suedezei a afirmat ca relatia dintre cei doi este foarte serioasa. "Nu este o femeie usoara si cu siguranta nu are nevoie de banii lui Sven. Nu este acel gen de femeie care vrea sa fie amanta", a afirmat sursa citata. Eriksson s-a despartit de Nancy Dell`Olio, pe care a inselat-o de mai multe ori, inclusiv cu o cintareata din Romania, Ruxandra Galeriu.

Idila cu Ruxandra Galeriu

Relatia lui Eriksson cu nepoata renumitului teolog a durat citeva luni, fostul selectioner al Angliei venind pina in Romania sa-si vada iubita. Idila cu Ruxandra Galeriu s-a desfasurat in perioada in care iubita oficiala a lui Sven era avocata Nancy Dell`Olio.

Bruneta a aflat de relatia cu Ruxandra si l-a amenintat pe antrenor ca, daca nu va renunta la cintareata de cabaret, va dezvalui presei atit numele numeroaselor amante din viata selectionerului, dar si "preferintele" inedite pe care le are acesta in dormitor. Se pare ca Sven Goran Eriksson a ascultat-o pe Nancy si a renuntat la Ruxandra, insa s-a orientat catre alta femeie. Povestea de dragoste dintre suedez si romanca a fost dezvaluita de saptaminalul "News of the World", care i-a surprins pe cei doi in ipostaze tandre. Ruxandra si sora ei locuiesc de mai multi ani in Anglia si au o trupa de cabaret intitulata "Young Generation and the Twins". Se pare ca romanca l-a cunoscut pe antrenor in Dubai, la inceputul anului, la Hotelul Burj Al Arab.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.