Domnule Adrian Enache, ati participat la meciul Stelei cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu. Sunteti suporter al echipei lui Gigi Becali?

Sunt suporter al echipei Steaua Bucuresti, am fost intotdeauna, nu neaparat in sensul de "echipa lui Gigi Becali", ci de Steaua, simbolul fotbalului romanesc. Dar in primul rand sunt suporter al echipei mele de suflet, Otelul Galati, fiind si presedinte de onoare. Sunt galateanm si chiar am jucat fotbal la Otelul, in urma cu ani buni. E echipa mea de suflet si i-am realizat un imn. Care le-a purtat noroc pana in etapa de duminica, se pare... Dar mergem mai departe si speram, asa cum le-am urat la inceputul campionatului, ca acest imn, pe care il canta tot stadionul si toata lumea, sa le poarte noroc peste tot, pana in UEFA.

Un imn pentru Steaua ati face?

Bineinteles. Daca as fi solicitat, cu multa placere. Prietenul meu Meme Stoica, fost presedinte la Otelul, m-a investit in functie acolo si mi-a fost, mai inainte, coleg de facultate, iar fotbalistii Cernea, Ghionea, Bostina sunt tot din Galati, asa ca suntem in familie.

Vorbiti de actori. Dvs. vi s-a propus, ca tot e la moda, sa jucati in vreo telenovela?

Da, am avut o propunere anul trecut, pentru "Secretul Mariei", de a juca si de a face o melodie pentru film, dar n-am ajuns la un rezultat comun cu producatorii, satisfacator pentru ambele parti. Insa eu colaborez, in general, foarte bine cu emisiunile de divertisment ale domnului Lazarov.

Spuneti-mi ce inseamna pentru dvs. faptul ca domnul presedinte Basescu va apreciaza muzica.

Ma bucur foarte mult si ma simt onorat ca presedintele tarii are gusturi muzicale, pentru ca nu ma mai mira nimic, nici in sensul bun, nici in cel rau. Consider ca apogeul carierei mele a fost atunci cand mi-am cunoscut idolul, pe Tom Jones, si am reusit sa cant in deschiderea concertului sau, in ‘97, in Turcia, la un festival important, la care am obtinut premiul al doilea. Ca rasplata, m-au invitat sa cant o strofa din "Delilah" in duet cu Tom Jones. A fost cea mai mare realizare a vietii mele. Si faptul ca presedintele tarii ma apreciaza nu poate decat sa ma bucure.

Ce surprize le rezervati fanilor dvs. in plan muzical?

Pregatesc un nou album, care se va numi "Intr-o zi", va aparea la "Roton" si va soca pe toata lumea. Veti vedea foarte curand la posturile tv muzicale si nu numai videoclipul piesei "Intr-o zi", care este un fel de continuare a hit-ului care ii apartine tot lui Andrei Kerestely "O singura noapte". Asadar, dupa patru ani de tacere, voi veni cu noutati absolute in muzica romaneasca, respectand totusi "blazonul" care m-a consacrat, cel de etern indragostit. Dar voi canta, in mod surprinzator, si melodii care sunt in voga acum, gen reggaetton, house clubbing s.a.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.