"Studentul" Tibi Balan, trece printr-o perioada nefasta atat pe plan profesional, cat si in viata sentimentala. Fotbalistul, care sta "pe bara" de cateva luni bune din cauza unei rupturi de ligamente, sufera si din cauza fostei sale iubite de care s-a despartit odata cu transferul sau la Sportul Studentesc.

Desi au trecut mai bine de patru ani, de cand cei doi si-au spus "Adio", Tibi Balan inca sufera foarte mult dupa fosta lui iubita, Magda. Despre tragedia indra- gostitilor, ziarele au mai scris, insa nimeni nu banuieste ca din prea multa suferinta fotbalistul a fost pe punctul de a o lua razna. Totul mergea bine intre cei doi, erau la un pas de a merge la altar, insa, odata cu semnarea lui Tibi la o echipa din Bucuresti si, implicit, cu transferul acestuia in Capitala, relatia tinerilor a inceput sa scartaie. Dupa ce a plecat din Ocna Mures pentru a se ridica la o echipa mare in Bucuresti, Tibi Balan a suferit o mare deceptie, fiind lasat de Magda.

Nu stim daca acesta a fost singurul motiv al despartirii, deoarece fotbalistul nu vrea sa comenteze pe aceasta tema. Desi fosta sa iubita si-a refacut viata de luni bune in bratele altui barbat, Tibi inca este foarte marcat de pierderea suferita, iar acest lucru s-a simtit si in teren. De cand a ramas singur, "studentul" este mai tot timpul accidentat si "freaca" banca de rezerva. Mai mult decat atat, intr-un material aparut zilele trecute in presa, Tibi Balan se pare ca ar fi vrut sa-si puna capat zilelor, deoarece nu poate trece peste faptul ca nu mai exista nicio sansa de impacare cu frumoasa Magda.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.