Ce nu sint dispuse sa faca vedetele noastre pentru un sfant in plus! Orice, mai putin sa stea in banca lor! Astazi, datorita unei prestatii jenante, au intrat in vizorul criticii Romica Tociu, Cornel Palade si Roxana Ciuhulescu. Invitati sa intretina publicul venit la o lansare de brand chinezesc - "Martin Motors", automobile de teren - acestia s-au straduit din rasputeri sa fie in mod constant, penibili.

Roxana Ciuhulescu a reusit sa intreaca pina si cele mai inalte culmi ale prostului gust, facindu-se, totusi, remarcata nu atit pentru faptul ca a scos doar trei cuvine, cit pentru optiunile vestimetare: rochie lunga, destul de mulata si tocuri de zece centimetri. Spre deosebire de ea, Romica si Cornel nu au izbutit nici macar sa smulga un zimbet. Precum doi copii timpiti au gingurit citeva sunete disparate si nearticulate precum "Uf! Aoleo! Pfuuu!", s-au minunat de cei doi metri ai Roxanei si s-au scalimbait, dind astfel nastere unei mascarade de zile mari.

Desi subiectul evenimentului avea ceva in comun cu cel al sitcomului "Meseriasii", masinile, este totusi greu de inteles motivul pentru care au fost nevoiti sa recurga la asemenea maimutareli atita timp cit nu se aflau in platoul de filmare, ci pe o scena frumos amenajata! In concluzie, ii dorim Roxanei sa ii dea Dumnezeu minte, ca pantofi cu tocuri kilometrice, are! Iar pe Romica Tociu si Cornel Palade ii sfatuim sa-si pastreze si sa-si consume glumele nesarate in atelierul din "Meseriasii".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.