Pasionatii genului telenovelistic o stiu foarte bine pe frumoasa blonda din "Pisica salbatica", "La mujer de Lorenzo" si "Iubiri amagitoare" ("Amor de papel"). Carolina Tejera a venit in Romania pentru a filma citeva episoade din cunoscuta telenovela a Antenei 1, "Vocea inimii".

Venezueleanca va aparea in rolul Carolinei, o artista care vine de la Madrid pentru a cinta in Romania. Aici se intilneste cu buna ei prietena, Eugenia, interpretata de Viorica Voda (o stim din "Filantropica", dar pe atunci era mult mai blonda). Actrita sud-americana a venit impreuna cu sotul ei, un prosper om de afaceri american, Don Stockwell. Cei doi au un baietel de trei luni, Mike. Carolina Tejera are acum ocazia sa le demonstreze admiratorilor ei romani, acasa la ei, cit de talentata este ca actrita si cintareata. Actrita s-a acomodat fara probleme cu munca pe platourile romanesti, in schimb, conditiile meteo au prins-o pe nepregatite, fix cum se intimpla cu edilii nostri: "Noi locuim in Miami si in Costa Rica, - spune Tejera - asa ca frigul ne este complet necunoscut. Cind am aterizat in Romania, ningea! Iar noi eram in sandale! Nu ne venea sa credem ca vedem zapada!"

Chiar daca le-a fost cam frig la picioare, Carolina si Don s-au bucurat ca niste copii la vederea fulgilor de nea. Pe platoul de filmare, actrita a fost cit se poate de relaxata. A vorbit cu toata lumea din echipa, de parca se cunosteau de-o viata. A remarcat cu incintare spiritul "de gasca" al romanilor si a fost surprinsa de faptul ca, desi vorbea spaniola, era inteleasa de toti. La fel si sotul ei, care, se poate vedea cu ochiul liber, este foarte indragostit de Carolina (s-au casatorit in martie, anul acesta) si este clipa de clipa alaturi de ea, servindu-i ca translator, manager, bodyguard. A fost asimilat imediat de echipa, fiind considerat "un tip super, plin de glume si deosebit de amabil cu toata lumea".

Frumoasa blondina a jucat primele scene ireprosabil, cu o dezinvoltura de adevarata profesionista, stirnind admiratia tuturor. Si misiunea ei n-a fost chiar atit de simpla fiindca partenera ei, Viorica Voda, isi rostea replicile in limba romana, in timp ce ea vorbea in spaniola si niciuna nu stia exact ce spune cealalta. "A fost o experienta destul de bizara, - marturiseste Carolina - noroc ca ne invataseram amindoua foarte bine replicile si stiam despre ce e vorba in scena, asa ca atmosfera creata, 'feeling>>-ul a fost foarte bun! As fi putut sa jur ca sintem prietene de-o viata".

Cind a venit momentul pauzei de masa si a fost intrebata ce pofteste sa manince, Tejera a raspuns laconic: "Homar, caviar si sampanie Crystal!" Dupa care a izbucnit in ris si a spus ca va minca exact ce maninca si restul echipei. Bucatele romanesti, gatite ca la mama acasa, i-au placut! Spre deosebire de alte vedete cu stoluri de fite-n cap, actrita nu a cerut nimic special de mincare sau de baut. Nu fumeaza, nu se "drogheaza" cu cafea, singurul lux pe care si-l ofera este sucul natural de portocale. Carolina si sotul ei s-au indragostit de Romania, de oamenii de aici si de arhitectura Bucurestiului. Inca nici n-au plecat si deja isi fac planuri sa revina impreuna cu fiul lor, Mike, de indata ce acesta se va face mai maricel.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.