Adi Minune se mandreste cu noua sa achizitie, un Audi Q 7, in valoare de 70.000 de euro. Cu aceasta bijuterie pe patru roti, manelistul se alatura unor vedete de calibrul lui Mutu sau Radoi. (Simona Ecovoiu)

In general, manelistii sunt fuduli, starea lor financiara reflectandu-se in marcile de masini pe care le conduc. Cum Adi Minune continua sa se mentina in topul genului muzical hulit de George Pruteanu, iar banii pe care ii castiga sunt "fara numar", nici ca se putea abtine sa nu-si cumpere un Audi Q 7 negru, marca ce face furori printre vedete. Caci, VIP-urile se cam uita peste gard, in garajul colegilor de breasla, si tanjesc la bunul altuia, desi Biblia altceva ne invata.

Chiar daca are euro cat sa ii intoarca cu lopata, Minune nu a dorit sa-si cumpere luxosul automobil cu banii jos: "Am preferat sa il iau in leasing. Am platit un avans, iar restul il achit in rate, adica 700 de euro lunar". Intrebat daca noua sa masina a suferit niscaiva modificari la scaun, avand in vedere ca Adi masoara doar 1.56 m, acesta, simtindu-se probabil umilit, a dat-o pe gluma: "Am o alta problema. Pentru ca sunt mai dotat in fata, intelegeti ce vreau sa zic, trebuie sa fiu foarte atent ca sa nu ma lovesc de volan". Nu mai este insa un secret ca, la vechea sa masina, un Porsche Cayenne, el isi pusese pe scaun o perna, pentru a vedea mai bine in trafic. Adi nu l-a concediat insa pe Gicu soferul (conform zvonurilor), acesta conducand masina vedetei doar la drum lung, in turnee.

Mihaela Radulescu a dat startul la Audi Q 7

Vedeta postului Antena 1, Mihaela Radulescu, foarte pretentioasa la masini, se poate lauda cu performanta de a fi prima vedeta autohtona care a chinuit pe soselele bucurestene un Audi Q 7. La acea vreme, ea a declarat ca, initial, nu fusese tocmai incantata de oferta celor de la Audi, de a conduce gratis bolidul timp de sase luni, dar ca, dupa ce a facut cu masina cateva ture, parerea i s-a schimbat brusc.

Andreea Banica curata singura tapiteria

Nonconformista solista Andreea Banica a schimbat des masinile, mai ceva ca pe ciorapi, desi a marturisit ca i-a fost greu sa se desparta de fiecare in parte. Dar, dintre toate marcile, tot Audi Q 7 i-a facut cu ochiul. Ea sustine ca s-a legat atat de mult de noua bijuterie pe patru roti incat prefera sa o ingrijeasca singura. A cumparat o perie speciala si, inainte de a se urca la volan, curata tapiteria.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.