Luminita Anghel a fost printre primele vedete de la noi care au infiat un copil. Pe David l-a vazut la o emisiune in direct. A fost "dragoste la prima vedere". Nu a asteptat prea mult ca sa puna in aplicare decizia deja luata. Asa ca David a devenit baietelul ei. Acum, la cativa ani buni de la acest prim pas, Luminita mai vrea un copil. De data asta, biologic. Dar pretul pe care trebuie sa il plateasca pentru a-si indeplini acest vis, pe care aproape orice femeie il are, este imobilizarea la pat, in ultimele patru luni de sarcina.

Cantareata a facut o operatie la coloana vertebrala, iar organismul ei nu poate suporta o greutate prea mare. Asa ca medicii si-au facut datoria si au anuntat-o. La fel ca in melodia care a facut-o cunoscuta peste hotare, "Let me try", si in ciuda avertismentului, Luminita este dispusa sa mearga pana la capat. Isi doreste ca in cursul anului urmator sa aduca pe lume un copil. Este atat de hotarata, incat nimic nu ii poate sta in cale. Si, chiar daca va ramane insarcinata, interpreta nu exclude nici sa mai infieze inca un copil. De data asta se gandeste la o fata.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.