Impresionata de povestea unei batrine de la tara, Maria Ciobanu a acceptat fara sa ezite invitatia lui Mircea Radu de a-i face o vizita in creierii muntilor, unde locuieste aceasta. Indragita interpreta de folclor a pornit la drum cu echipa emisiunii "Din Dragoste" (Antena 1) la bordul unei masini de teren.

Singura cuc intr-un catun uitat de lume, Poiana, mama Adela a facut totul ca sa-si ajute copiii: si-a vindut casa, si-a construit alta (cu propriile miini!), munceste, isi asteapta copiii sa treaca pe acasa si... cinta ca sa-si aline dorul si singuratatea. Dorinta ei de-o viata este s-o cunoasca pe interpreta ei preferata, Maria Ciobanu. Vedeta a fost atit de hotarita sa-i faca o bucurie femeii, incit a facut pe jos cei 7 km de coasta abrupta, inaccesibili masinii. "Am cintat in duet cu mama Adela - spune Maria Ciobanu - si am fost surprinsa de talentul si calitatile ei vocale. Nu mi-am putut opri lacrimile cind am vazut-o atit de fericita!" Vom putea audia si noi duetul in seara aceasta, la "Din Dragoste".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.