Sora Nicoletei Luciu, Iuliana, va debuta in curind pe marele ecran, si nu oricum, ci "prestind" o scena tare: sex cu Mugur Mihaiescu, intr-o masina de gunoi! Fanele lui Mugur nu trebuie sa se sperie, idolul lor nu joaca intr-un film cu trei de X ci in al doilea lungmetraj cu Vacanta Mare, "Trei frati de belea" turnat in Studiourile MediaPro. "In ciuda eforturilor depuse de echipa de productie - declara proaspata... actrita - masina si-a pastrat mirosul, era si foarte frig, iar eu eram aproape dezbracata. In plus, era pentru prima oara cind filmam o scena de dragoste si mi se parea ca ma privesc mult prea multi oameni, ceea ce ma facea sa fiu destul de stresata.

A fost pentru prima oara cind parul meu, de care sint foarte mindra, m-a incurcat foarte tare, mai ales ca regizorul imi tot spunea cum trebuie sa-mi misc capul, iar eu nu reuseam sa respect indicatiile din cauza parului." Se pare ca n-a reusit sa le respecte nici in scena in care un alt partener, Emil Radinoiu, trebuia s-o articuleze cu niste palme peste obraz. S-au tras atit de multe duble, incit, zice Iuliana, "aveam fata amortita de atitea palme si imi dadusera lacrimile de-adevaratelea!" De, arta inalta se plateste cu sacrificii dureroase!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.