Atacantul rapidist Ianis Zicu traieste de mai multa vreme o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Miss Bikini, Mihaela Tudor. In ciuda problemelor si conflictelor care le-au tot dat batai de cap, cei doi se simt foarte bine, iar relatia lor pare ca se consolideaza.

Desi presa i-a despartit si impacat de atatea ori, rapidistul inca se iubeste cu Mihaela. De la inceput relatia celor doi a fost una tumultuoasa, din pricina legaturilor amoroase ascunse, in care se aventura Ianis.

Se pare totusi ca indragostitii, din prea multa iubire, au trecut peste toate obstacolele si au tinut piept tuturor celor care si-au dorit sa-i vada despartiti. Probabil din dorinta de a-si proteja iubita, Zicu nu prea vorbeste despre legatura amoroasa cu Mihaela Tudor, marginindu-se sa ne declare totusi ca: "Nu este nimic mai frumos decat sa ai langa tine o persoana care sa te iubeasca si sa-ti fie alaturi in cele mai dificile momente". Este oarecum de neinteles refuzul categoric al fotbalistului de a vorbi mai mult despre povestea de dragoste in care este atat de implicat si care, se pare, ca- i da forta si "in iarba".


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.