Masinile, hainele si bijuteriile s-au intors la «printul tiganilor»

Cristina R&B nu are noroc in dragoste. Dupa ce a fost parasita in prag de nunta de italianul Mirco, cantareata a fost inselata si de "printul tiganilor", Leo din Strehaia. In timp ce se afisa cu Cristina, Leo se intalnea si cu Simona Sensual.

Cu toate ca a negat vehement ca ar fi avut vreo legatura cu Leo de la Strehaia, Cristina R&B a primit cadou de la acesta un BMW ultima serie. Daca italianul Mirco i-a lasat "reginei R&B" toate cadourile pe care i le cumparase in timpul relatiei, Leo insa, dupa ce s-a despartit de Cristina, i-a luat masina inapoi. La fel s-a intamplat si cu Simona Sensual, care, dupa ce si-a incheiat socotelile cu Leo, i-a inapoiat acestuia (la cererea expresa a lui) toate hainele si bijuteriile pe care le primise cadou.

Leo de la Strehaia, un fel de Codin zis "Poponet" al lumii mondene, puncteaza si el la femei celebre, precum Daniela Gyorfi sau Carmen Serban.

Dupa relatia amoroasa cu cele doua cantarete, Leo s-a reorientat catre o blonda "sensuala" pe nume Simona. Cand a cunoscut-o pe Simona, aceasta era implicata intr-o relatie longeviva cu un interlop al Capitalei, doar ca trecea printr-o perioada mai nefasta si "era pusa pe liber" de baiatul cu pricina. Insa nu definitiv, dupa cum am aflat din surse apropiate acestuia. Relatia de lunga durata pe care Simona o avea nu a fost insa un impediment pentru Leo, care i-a sucit repede mintile tinerei cu cadouri costisitoare: bijuterii, haine de firma, telefon de fite si alte "nimicuri" care ar impresiona orice tanara aidoma Simonei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.