Pentru simplul fapt ca Norei Seroussi nu ii place sa se discute pe seama vietii ei particulare, i s-a dus vestea ca este o femeie singura, in cautarea unui barbat. Firea ei deschisa, pofta cu care glumeste in public, lipsa complexelor, faptul ca iese singura pe la evenimente, au indus pe toata lumea in eroare. Iata ca, satula de atitea speculatii, Nora in persoana s-a decis sa ne dezvaluie sentimentele pe care i le poarta lui Avi Chen, partenerul ei de viata, de mai bine de patru ani.

Desi este o perioada de timp deloc neglijabila, casatoria propriu-zisa se lasa inca asteptata. "Poate ca intr-o zi ma voi casatori cu Avi. Momentan, pentru mine, cel mai important este faptul ca alaturi de el sint fericita!" ne-a declarat hotarita Nora.

Pina va face pasul definitiv in fata ofiterilor starii civile, prospera femeie de afaceri are de rezolvat probleme mult mai importante decit semnarea unui document. Ea se gindeste foarte serios sa il coopteze si pe Avi la ceva afaceri in Romania, tara in care aceasta traieste de 35 de ani.

Astfel, nu vor mai fi nevoiti sa faca naveta, cind unul, cind altul, intre Bucuresti si marile metropole ale lumii. Se pare ca lui Avi ii suride deja ideea, mai ales ca prosperele lui afaceri tin de domeniul gastronomic. El detine un lant de restaurante in Israel si, in mai putin de o luna, se va lansa pe piata de gen si in Las Vegas.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.