Satula de atatea idile trecatoare, Loredana, componenta trupei Trident, l-a gasit in sfarsit pe Fat-Frumos. Daca ambele colege de trupa ale tridentei au de ceva vreme relatii cat de cat stabile, nu acelasi lucru puteam spune si despre cea de-a treia blonda, Loredana. Pana sa-si intalneasca cea mai recenta iubire, cantareata a tatonat "piata masculilor importanti", pentru a face o alegere cat mai buna.

Cu ocazia unui eveniment petrecut vineri seara intr-un club de fite din Capitala, Loredana de la Trident si-a facut intrarea la bratul noului sau iubit, fiul proprietarului Hotelului Burj Al Arab din Dubai, Mohamed Al Habtoor. Se pare ca cei doi s-au cunoscut in urma cu cateva saptamani intr-un club, la un party monden. Din prima clipa in care a vazut-o, printul n-a mai scapat-o pe blonda din priviri. Pare sa fi fost vorba de dragoste la prima vedere. Loredana n-a raspuns de prima data avansurilor facute de Mohamed, dar nici n-a fost indiferenta, dandu-i de inteles arabului ca ar fi interesata, insa ar avea nevoie de timpul necesar pentru a se convinge ca "afacerea" amoroasa este profitabila.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.