Potrivit unui articol aparut zilele trecute in presa, Andreea Banica se afla pe punctul de a-i da "verde" lui Lucian, cel care i-a fost alaturi aproape sapte ani. Motivele exista. Se pare ca Lucian nu se mai ocupa de cantareata asa cum o facea inainte, el ocupandu-si timpul cu noile talente pe care le impresariaza.

Desi au existat numeroase conflicte in cuplul Andreea-Lucian, impresarul ei, cei doi nu pot trai unul fara celalalt. S-a vehiculat in presa, in urma cu cateva luni, ca Lucian ar insela- o pe Andreea cu una dintre fostele ei dansatoare. Nu stim cat de adevarate au fost zvonurile, cert este ca cei doi au ramas impreuna demonstra nd ca dragostea dintre ei este la fel de puternica si poate invinge orice obstacol. Blondy este acuzata ca i-ar fi aruncat lui Lucian in fata un pahar cu suc, pe motiv ca acesta ar fi flirtat, intr-un club, cu o colega de breasla a blondei.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.