In vreme ce David Beckham nu prea mai joaca fotbal, desi, teroetic, aceasta este ocupatia lui de baza, iar sotia Victoria nu mai face muzica, desi aceasta a consacrat-o, cei doi spera ca in curand sa fie innobilati de regina Marii Britanii. De altfel, s-au casatorit pe tronuri, traiesc intr-un palat si au un venit anual de peste 28 milioane de dolari, asa ca un titlu este exact ce lipseste faimosului cuplu.

Zvonurile din insula vorbesc despre faptul ca fostul capitan al echipei Angliei si acum re-zerva la Real Madrid ar putea auzi in noul an cuvintele "Ridica-te, Sir David". Cum David nu s-a manifestat in privinta acestei perspective, Victoria si-a gasit timp sa discute cu presa britanica despre posibilitatea de a capata un titlu si de a fi numita in curand Lady Victoria.

Doamna Beckham a declarat unui post de radio: "Va puteti imagina? Oh, mi-ar placea, ar fi fabulos. Este minunat, nu-i asa? Lady Victoria. Apare asa ceva in ziare si te gandesti ca ar fi super", declara fosta Posh, incantata de posibilitatea ca ziarele de scandal si nu numai de acum sa o apeleze cu acest titlu, chiar si atunci cand nu se prezinta chiar ca o nobila. Innobilarea unui jucator de fotbal ar fi o premiera pentru casa regala britanica.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.