Escapada. Peste aproximativ o saptamana, Andreea Banicasi iubitul ei, Lucian Mitrea, se vor urca in avion cu destinatia Florenta. Cei doi au primit onorabila oferta de a organiza un recital la botezul fiicei lui Adrian Mutu

Pe data de 12 noiembrie, fotbalistul Adrian Mutu isi boteaza in rit ortodox fetita in varsta de numai cinci luni. Micuta Adriana isi va primi numele crestinesc la Florenta, actuala resedinta a parintilor sai, desi initial s-a vorbit de Insulele Baleare. Marea petrecere s-a restrans, urmand ca martori ai evenimentului sa fie aproximativ 30 de prieteni. Printre responsabilii cu buna-dispozitie se va numara si Andreea Banica. Potrivit surselor, aceasta a primit invitatia de a canta la intima reuniune.

Cu siguranta, fiica atacantului de la Fiorentina va trai prima petrecere din viata ei la cote maxime.

Romantism in Toscana

Cum era de asteptat, blonda nu va pleca doar cu negativul, ci insotita de iubitul si impresarul ei, Lucian Mitrea. Se pare ca cei doi au de gand sa profite din plin de aceasta iesire intentionand sa mai zaboveasca in frumoasa capitala a Toscanei cateva zile. Apropiati ai celor doi sustin ca aceasta va fi ultima iesire pana dupa Sarbatori, cand vor incheia toate angajamentele si vor avea timp de relaxare, asa ca si-au propus ca sa se bucure pe cat posibil de aceasta deplasare.

Programul incarcat al cantaretei, precum si obligatiile impresarului le limiteaza atat de mult timpul petrecut impreuna incat improvizeaza de cate ori au ocazia. Invitatia la Florenta va insemna pe langa un contract de invidiat si un ragaz pentru Andreea si Lucian.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.