Reprosuri. Sotia lui Silviu Prigoana a acuzat-o pe blonda de la B1 TV ca i-a ales drept nasi de cununie doar ca sa-si acopere integral cheltuielile de nunta
Noul scandal care zguduie familia Bahmuteanu-Prigoana a facut "victime" si in randurile vedetelor. In plin tir de injurii aduse de Adriana Prigoana sotului ei au fost atinse si Gina Ivascu (medalion) de la B1 TV si Elena Carstea.

Sotia lui Silviu Prigoana a etichetat-o pe moderatoare drept "o nesimtita", care nu si-a urmarit decat interesul financiar atunci cand i-a ales drept nasi de cununie. Adriana i-a reprosat finei sale ca a fost de acord sa se lase condusa la altar de Elena Carstea, cu toate ca ea era la acea ora sotia legitima a miliardarului. "Nici nu a interesat-o ca eu eram sotia lui Prigoana si a fost gata sa o accepte pe Elena Carstea in locul meu, doar pentru a obtine banii sotului meu, care i-a platit integral nunta, si o mai buna mediatizare", a spus Adriana Bahmuteanu.
Nici cantareata nu a scapat mai ieftin: "O nesimtita si ea. Initial, mi-a cerut scuze ca nu stia ca eu si Silviu suntem casatoriti, iar dupa o saptamana ma suna sa ma intrebe ce diadema sa ii ia Ginei.
A acceptat fara nici un fel de scrupule oferta de a nasi cu sotul meu, pentru ca acesta i-a oferit bani".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.