Andreea Marin creeaza mereu impresia in emisiunea ei ca este o persoana foarte eleganta si deosebit de atenta cu tinuta ei. In realitate insa, in viata de zi cu zi, se pare ca zana surprizelor este o adevarata catastrofa in privinta stilului. Cel putin asa sustin specialistii autohtoni care au analizat aparitiile publice ale vedetelor din Romania. Iar in aceasta privinta lider detasat a iesit vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, care a primit laude de la majoritatea stilistilor pentru modul cum stie sa se imbrace si sa apara in public.

Desi desfiintata de critici, Andreei Marin i s-a acordat meritul ca cel putin la emisiunea ei de pe TVR este bine imbracata. Chiar si aici unii specialisti au introdus un "amendament" chiar daca tinutele sunt creatii ale Doinei Levintza. Aceasta din urma a tinut sa ii ia apararea clientei sale. In afara de emisiune mai are multe alte proiecte. Asa se poate explica. In schimb, cand apare intr-un pictorial sau la vreo emisiune tv, Andreea este foarte atenta cu aspectul ei, si asta se vede", crede creatoarea.

Insa colegii nu au fost atat de ingaduiutori. In schimb, Mihai Albu este impresionat de Mihaela Radulescu, care desi este implicata la randul ei in numeroase proiecte, arata mereu impecabil, despre ea spunand ca formeaza tendinte. "Mihaela este foarte curajoasa, dar si consecventa. Ea are un stil foarte bine definit si recognoscibil. Se vede ca are un consilier cu bun gust, dar si ca lucreaza mult cu Silvia Serban. Este una dintre cele mai bine imbracate vedete".

La aceasta categorie, creatorul le-a mai introdus pe Andreea Raicu si Loredana. Pe de alta parte, Zina Dumitrescu este de parere ca ambele vedete au un stil personal, apreciind ca Andreea e mai sexy in timp ce Mihaela prefera tinutele sport.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.