Cu doar doua zile in urma, Peter Imre si-a dat din nou arama pe fata, in public. Acostat de un inofensiv reprezentant al presei, gentilomul desavirsit s-a lepadat de acesta printr-o expresie de maidan: "Hai, sictir!", un turcism care, pe romaneste, suna simplu "Mars de aici!". Insa acest sistem de comunicare caracteristic oamenilor de la periferie, plasat in ansamblul conduitei sale din acea seara cind a fost insotit atit de Marina cit si de Theodor Melescanu, este un mizilic.

Asadar, cu o "discretie" privata de tact, Peter a reusit sa ne arate ca sentimentele pe care le nutreste pentru Marina sint dintre cele mai perfide. Adica, tandreturile sint afisate numai in lumina blitz-urilor. In rest, proaspetii insuratei au o legatura total lipsita de comunicare. Mai precis, certifica zicala "unul hais si celalalt, cea".

Nici expresia "de ochii lumii" nu este exclusa din ecuatia acestei relatii de carton, in care sotia are rolul de a tapeta fundalul din spatele sotului. Motivele pentru care o face cu atita stoicism nu prea sint de inteles, ca doar Peter nu trebuie sa ii cumpere genti, bijuterii sau blanuri ca sa o tina linga el! Cu siguranta si le permite si singura, asa cum avem certitudinea ca tot singura si-a cumparat si geanta Louis Vuitton cu care a defilat alaturi de Peter. Poate ca o sperie vorba aceea batrineasca "maica, nu e bine sa ramii fata mare!".

In caz contrar, nicio femeie normala nu ar accepta infidelitati de genul saruturilor pasionale prin benzinariile bucurestene al caror protagonist a fost nimeni altul decit Peter Imre. Pai, daca asa se poarta si vorbeste in vazul si in auzul tuturor, este destul de lesne sa ne imaginam mahalagismele de care face uz in particular! Acestea fiind consemnate, ii sugeram domnului Melescanu ca, in momentul in care "ii va pune in vedere sa se poarte frumos fata de ziaristi" - ziaristul in cauza l-a pirit, fara menajamente pe Peter, la tata-socru - sa generalizeze dojana. Nu de alta, dar, dupa toate aparentele, in joc este si fericirea fiicei lui, Marina!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.