Fosta vedeta a B1 TV Ileana Lazariuc revine, din luna martie, pe micile ecrane. Nu in calitate de prezentatoare de emisiune, ci ca actrita intr-un serial la TVR 1, al carui titlu provizoriu este "Burlacii". Ileana va fi in noul sitcom vedeta pop Nicoleta, iubita personajului interpretat de actorul Mihai Calin. Scenariul nu a fost scris in totalitate, dar filmarile vor incepe pana la sfarsitul acestei luni. Iubita lui Ion Ion Tiriac este una dintre cele mai curtate femei din Romania.

Cu toate acestea, ea ii e fidela Juniorului de doi ani si jumatate. Anul trecut, Ileana Lazariuc a iesit, conform revistei FHM, cea mai sexy romanca. Tot atunci, frumoasa bruneta a facut si campania TV pentru FHM. Anul acesta, ea va aparea, din nou, intr-o campanie pentru FHM. Mai multe detalii despre planurile Ilenei cititi in noul numar al revistei Story.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.