Divortul dintre cintaretul pop Adrian Enache si sotia lui, Corina, este pe cale sa se infaptuiasca. In aceste conditii, putem spune ca pentru Iuliana Marciuc fericirea bate la usa.

In sfirsit, cintaretului i-a venit mintea la cap si s-a hotarit sa ramina cu vedeta postului public de televiziune. Artistul i-a promis Iulianei ca in citeva zile va depune cererea de divort si va avea timp atunci pentru ea si baietelul lor, Mihnea David. Blonda l-a crezut pe cuvint si asteapta sa vada daca se va intimpla minunea.

Povestea de dragoste dintre Adrian Enache si Iuliana Marciuc este desprinsa parca dintr-o telenevela. Ea divorteaza pentru el, iar el - un don juan recunoscut - se rupe greu de familia deja intemeiata. Intrigi peste intrigi, plecari, intoarceri, copii la mijloc, ingrediente care au facut ca relatia celor doi sa arate ca o telenevela si sa fie intens mediatizata. Este o poveste de dragoste cu nabadai, care se pare ca va avea si un deznodamint. La acest final a contribuit din plin si nasterea baietelului Mihnea David, rodul iubirii dintre vedeta tv si cintaret. In ciuda acestor evidente, cei doi au incercat sa nege relatia, mai mult el, e adevarat. Au fost vazuti impreuna la diverse evenimente mondene si cu toate acestea cintaretul spunea ca "sintem doar prieteni.

Avem o relatie cit se poate de fireasca". Negind incontinuu relatia lui cu Iuliana, Adrian Enache a incercat sa-si protejeze familia oficiala. Dar, in sinea lui, stia ca o sa vina si momentul in care va trebui sa se decida: sotia legala si fiica sau Iuliana si baietelul. In toata aceasta perioada de framintari in viata cintaretului, Iuliana Marciuc a fost rabdatoare poate tocmai pentru ca Enache i-a promis, prin intermediul unei piese, "Intr-o zi o sa ne tinem de mina...". Ramine de vazut daca Enache se va tine de cuvint pentru ca Iuliana a mai avut promisiuni si nu s-a intimplat nimic


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.