Zilele acestea va intra pe posturile muzicale autohtone videoclipul aferent melodiei in care Andreea Balan isi etaleaza talentele alaturi de Keo si Cornel de la Vank. Si asta nu ar fi nimic daca, pina de curind, Andreea nu s-ar fi fudulit nevoie mare cu incredibilul impact pe care cintecul indelung plamadit il va avea asupra publicului. Aceasta era celebra piesa cu care Balan avea de gind sa concureze la selectia nationala pentru Eurovision.

Din pacate pentru egoul Andreei si din fericire pentru timpanele noastre, intreprinderea a picat, Andreea fiind descurajata cu vehementa de publicul satul sa mai asculte voci prelucrate din butoane. Nu mai departe de ieri, in emisiunea lui Catalin Maruta, au existat telespectatori care au pledat pentru scoaterea Andreei Balan din peisajul show-bizului mioritic. Argumentul? Nu are voce. In sfirsit, blonda devenita bruneta si-a vazut lungul nasului si a ajuns la inteleapta concluzie ca nu are nicio sansa la Eurovision. Noi credem ca totusi ar fi avut una: sa se faca de ris! Chiar si asa, tot sansa s-ar fi numit!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.