Desi, de ceva vreme incoace, Raluca Badulescu nu a mai reusit sa stirneasca interesul opiniei publice, iata ca astazi, o face cu virf si indesat: divorteaza si se recasatoreste. Normal, succesiunea logica a evenimentelor va prelungi asteptarea mariajului.

Alesul inimii este un "fraged" craisor de origine araba, Moussin, in virsta de numai 23 de ani. Un adevarat coup de foudre marca Bamboo! Adica, ea romanca iar el o beizadea get beget. Asa se face ca firavul Vali Punga a fost trecut in rezerva fara drept la replica. Poate de aceea, bietul abandonat, nici macar nu are vreo intentie sa comenteze incidentul, acceptindu-si in continuare conditia de gaina in ograda cocosului, pardon, a Ralucai.

Insa roata morii se invirteste si, o data cu ea, calimera se schimba. Mai precis, dupa toate probabilitatile, Raluca a cam uitat cum e cu pusul piciorului in prag sau cu cintatul cocosului, ragetu-i bovin aducind acum mai mult cu behaitul mioarelor. Lucru firesc, daca tinem cont de preferintele gastronomice impuse de religie ale populatiilor din Orientul Apropiat.

Cam in aceasta zona isi are obirsia si proaspatul iubit al Ralucai, care, dincolo de faptul ca i-a cam sucit mintile se pare ca i-a mai aruncat si un val, inca transparent, peste ochi. Numai asa se explica starea de apatie fata de lumea inconjuratoare si exuberanta exclusiv fata de el, in care s-a afundat Raluca de cind l-a cunoscut! Mai lipseste acum sa renunte la ghearele cu ajutorul carora isi stapinea pina mai deunazi casnicia si la cele doua protuberante boite invariabil cu rosu, in care i se rataceau dintii. Totusi, zarurile nu au fost inca aruncate! Demersurile pentru divort sint inca in faza incipienta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.