Prezentatorul "Ciao, Darwin!", Dan Negru, ne-a declarat ca emisiunea ce va debuta din nou la Antena 1 pe data de 10 martie "se transforma in gradina zoologica". Aceasta pentru ca alaturi de animalele cu care am fost deja obisnuiti sa le vedem in platou - capre sau rate - Dan va avea ca partener si o maimuta.

"Momentan imi caut o maimuta ca partener de emisiune. Trebuie sa fim compatibili, atat eu, cat si ea, ca altfel riscam accidente in platou", ne-a declarat Dan. Emisiunea va aduce cateva schimbari de decor, de probe si de mame ale naturii. "Facem un casting pentru mame ale naturii, tot un fel de maimute", ne-a spus el zambind. Pana in prezent s-au inscris 1.700 de fete, din care vor ramane doar 14, pentru ca noua serie de emisiuni va avea doar 14 editii, ce se vor desfasura pe parcursul catorva luni, pana in vara acestui an.

Cat despre zvonurile conform carora Valeriu Lazarov ar fi vrut sa amane inceperea "Ciao, Darwin!" pana in toamna, Dan tocmai ni le-a infirmat. In urma discutiilor pe care le-a purtat cu Lazarov, s-a decis inceperea show-ului de televiziune din luna martie. El ne-a declarat in exclusivitate ca din aceasta toamna, dupa incheierea emisiunii pe care o modereaza, se va lansa un nou show de divertisment, cu un format adus, de asemenea, din afara. Se pare ca prezentator va fi tot el, mai multe amanunte nefiind cunoscute inca, pentru ca totul este "supersecurizat".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.