Reality show-urile au prins din ce in ce mai mult teren pe toate continentele. Daca formatele difera destul de mult, ideea este in linii mari aceeasi. Iar unele dintre cele mai de succes sunt cele de supravietuire in conditii extreme. Si mai de succes sunt emisiunile in care vedetele sunt puse in asemenea situatii delicate.

Asa se face ca producatorii unui show din Anglia au ales numai nume grele pentru a sta trei saptamani in jungla australiana in cadrul programului "Sunt o celebritate. Scoate-ma de aici!" Printre numele vehiculate sunt cele ale supermodelului Naomi Campbell, cantareata Myleene Klass si "salvamarul" David Hasselhoff . Se prea poate ca astfel Campbell sa doreasca sa mai scape putin de numeroasele procese in care este implicata pentru comportamentul violent si, poate, sa-si mai spele imaginea publica. Cat despre vedeta din "Baywatch", David este acum in plin divort si cu siguranta are nevoie de ceva timp pentru a uita de toate.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.