Desi are succes in proiectele sale de televi-ziune, dar si pe scenele prezentarilor de moda, acum in calitate de creatoare, Raicu se vede acuzata ca nu isi respecta angajatii si, mai mult chiar, ca ii fura pe acestia. Un fost sofer al vedetei a declarat ca aceasta are sa ii inapoieze un covor, o masina de spalat, o trusa cu unelte si 1.800.000 lei vechi. Fostul sofer crede ca Andreea este o profitoare fara suflet. Astfel, el a povestit ca atunci cand a fost angajat de prezentatoare, aceasta i-a permis sa stea intr-una dintre locuintele sale. Lucru pe care sofe-rul l-a si facut, instalandu-se comod, cu tot ce avea el. Numai ca, atunci cand a fost concediat, Andreea ar fi uitat sa ii mai inapoieze bunurile in cauza, dupa care tipa el acum.

Cum acuzatiile au fost facute in direct la o televiziune, unii dintre telespectatori s-au oferit sa ii plateasca soferului contravaloarea pretioaselor obiecte, dar au fost refuzati cu incapatanare. In plus, o apropiata a prezentatoarei tv l-a calificat pe acuzator ca fiind nebun cu acte in regula si un sofer incompetent si necalificat. De ajuns pentru acesta, care s-a lansat in noi acuzatii la adresa Andreei care s-ar bucura de masina de spalat si trusa sa de unelte, "furate" de nemiloasa fosta angajatoare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.