Desuurile de lux I.D. Sarrieri fac valva printre vedetele de la Holllywood. Cele peste 200 de magazine din lume unde se vinde lenjeria creata de Iulia Dobrin sunt luate cu asalt de staruri din lumea muzicii si a filmului. Ba mai mult, colectia Chicago Diamonds ale carei note definitorii sunt matasea si dantela Chantilly, accesorizata cu cristale Swarovski, apare in filmul ''Diavolul se imbraca de la Prada''.

Personajul principal, Andrea Sachs, alege sa poarte un sutien negru din matase, cu cristale Swarovski. Productia 'Diavolul se imbraca de la Prada>> nu este singura in care o tinuta sofisticata I.D. Sarrieri iese in evidenta. Topul Forbes, vitrine de departament store-uri din lumea intreaga, campanii publicitare pentru produse de lux, editoriale de moda din reviste ca Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, toate au avut sau au in prim-plan produse I.D. Sarrieri.

Printre vedetele care au ales lenjeria I.D. Sarrieri pentru filmari sau, pur si simplu, pentru a face senzatie intr-o noapte romantica sunt Britney Spears, Jennifer Lopez, Nicole Kidman si Cameron Diaz.

Atat colectia prezentata in 'Diavolul se imbraca de la Prada>>, cat si alte tinute sexy din matase, dantela Chantilly si accesorii pretioase, vor putea fi gasite si in noul magazin I.D. Sarrieri, ce se va deschide in luna decembrie, pe Calea Dorobanti, in Bucuresti.

I.D. Sarrieri, un brand romanesc pe piata internationala

Iulia a facut din lenjeria I.D. Sarrieri un produs de moda, sofisticat si trendy. Senzualitatea respira prin matase, dantela Chantilly, tuluri fine si accesorii sic. Pentru toamna-iarna 2006-2007, I.D. Sarrieri aduce pe langa linia sofisticata din dantela Chantilly si matase si o linie speciala. Feminine si senzuale, noile modele ies in evidenta datorita materialelor folosite, dantela brodata in combinatie cu tul brodat, muselina sau catifea. Sutienele push-up au bretele spaghetti din catifea. Slipurile retro sau cele tanga sunt accesorizate cu fundite din satin sau catifea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.