Gabriela Spanic, cunoscuta actrita de telenovela despre care s-a spus ca ar fi facut o pasiune pentru Lucian Viziru, a marturisit ca pana acum nu a gasit un barbat care sa o satisfaca in pat.

Venezuelanca a vorbit deschis despre problemele sale sexuale intr-o carte autobiografica, ce va iesi pe piata curand. Gabi se considera "o victima a harturii sexuale" si povesteste despre cum au incercat sa o ademeneasca in patul lor mai multi actori foarte cunoscuti. In timpul filmarilor la telenovela "Intrusa", vedeta spune ca ar fi fost terorizata psihic de partenerul sau Mauricio Islas (medalion), care a incercat si cu vorba buna, si cu amenintari sa se culce cu ea. Mauricio (in varsta de 31 de ani, tatal unei fetite) a fost acuzat in vara anului trecut ca a violat o minora, Génesis Rodríguez, in varsta de 17 ani, fiica lui Puma Rodríguez, cantaret foarte cunoscut in America Latina.

Genesis l-a cunoscut pe Islas pe platourile de filmare ale telenovelei "Prizoniera" in care au jucat impreuna si in care Gabi Spanic a avut rolul principal feminin. Puma a fost cel care l-a denuntat politiei pe Mauricio, iar actorul si-a recunoscut vinovatia declarand insa ca nu a obligat-o pe fata sa intretina relatii sexuale cu el. A fost eliberat dupa ce a platit o cautiune in valoare de 7.500 de dolari. Sotia lui Mauricio, actrita Patricia Villasana, i-a ramas alaturi in ciuda scandalului de proportii in care au fost implicati.

NIMIC DESPRE VIZIRU

Presa spaniola nu pomeneste nimic despre pasiunea pe care Gabi ar fi facut-o pentru fostul iubit al lui Catrinel Sandu. Abia sosita in Romania, focoasa actrita a pus ochii pe Lucian si chiar a cerut sa apara alaturi de acesta in telenovela "Numai iubirea" intr-o scena in care s-au sarutat. Vedeta a cantat in duet cu aratosul nostru interpret melodia " Predestinati", care se va regasi pe viitorul album al lui Viziru. La plecare, Gabi a promis ca va reveni in Romania si multi se intreaba si acum daca nu cumva venezuelencei i-a ramas inima aici.

Lucian nu a confirmat, dar nici nu a negat ca s-ar fi intamplat mai mult intre el si Gabi Spanic, ceea ce lasa cale libera speculatiilor. In orice caz, daca s-a ajuns atat de departe, actrita a spus clar ca nu a gasit inca barbatul care sa o faca fericita. Cartea despre viata lui Spanic nu are inca un titlu si nici nu se stie data exacta cand va fi lansata.