Cintareata si, mai nou, actrita Andreea Banica, se afla intr-o situatie dificila: trebuie sa aleaga intre lansarea unui nou album, care va fi promovat peste hotare, sau scalimbaiala din serialul difuzat la ProTv, "Meseriasii". Probabil acesta este si motivul pentru care Andreea refuza cu obstinatia specifica unei mironosite sa lamureasca zvonurile. Cert este ca, pina in momentul actual, "artista" nu a luat inca nicio hotarire, in caz contrar, prezenta ei la filmarile serialului din cursul acestei saptamini, ar fi inexplicabila.

Situatia Andreei are aspectul unei stringeri fortate cu usa. Asadar, daca tinem seama de faptul ca cei de la Casa de discuri Cat Music o cam constring sub pretextul ca o asemenea sansa nu trebuie ratata, iar cei de la ProTv, cu siguranta, nu vor face cine stie ce concesii, putem spune ca Andreea este in prezent intre ciocan si nicovala. Daca tot nu poate lua o hotarire definitiva, noi ii sugeram sa se reprofileze pe dansul din buric. La acest capitol nu are concurenta, i se potriveste manusa si, ca sa nu-i fie cu banat, o informam ca este si el tot un fel de arta, in voga si peste hotare. Astfel, muzica si sticla autohtona ar fi scutite, pe de o parte, de icnituri isterice, iar pe de alta, de maimutareli fandosite.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.