Chiar daca au impreuna trei copii si pareau un cuplu model, Nicola si Mihai Alexandru s-au despartit, cu ceva vreme in urma. Au aminat pina acum divortul oficial sperind intr-o impacare.

Mihai credea ca o va determina pe solista sa se intoarca la el. Iata insa ca, intr-un sfirsit, lucrurile s-au clarificat intre ei: saptamina aceasta va avea loc prima infatisare in procesul de divort dintre Nicola si Mihai. Cintareata convietuieste de mai multa vreme cu un muzician din trupa sa, Andrei Stanoevici, mult mai tinar decit ea. La inceputul relatiei, iubitul ei era insurat. Intre timp a divortat si locuiesc impreuna. Imediat dupa terminarea divortului, Nicola vrea sa-si oficializeze legatura cu actualul partener. Ruptura de Mihai Alexandru (care ii compunea piesele) a adus o stare de cadere libera in cariera Nicolei. Cit priveste lookul sau, si acesta lasa de dorit, vedeta arborind un aspect tot mai neingrijit.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.