Cintaretul american Michael Jackson s-ar putea casatori in curind cu bona copiilor lui, Grace Rwaramba, conform unor surse apropiate starului, informeaza handbag.com. Conform publicatiei Daily Star, starul muzicii pop, care a mai fost casatorit cu Lisa Marie Presley si Debbie Rowe, mama a doi dintre cei trei copii ai lui, planuieste sa se casatoreasca din nou. Dupa procesul in care a fost achitat, intentat pentru abuz asupra unui minor, Jackson a trait o perioada in Bahrain.

Vedeta a anuntat in urma cu citeva luni ca doreste sa se mute in Europa si a fost vazut foarte des in Irlanda, unde se pare ca vrea sa inregistreze un nou album. Rwaramba, pe care copiii lui Jackson o striga "mama", si autorul hitului "Thriller" planuiesc nunta de cind a luat sfirsit disputa privind custodia copiilor lui Michael Jackson, la inceputul lunii octombrie. Debbie Rowe a nascut doi copii in timpul mariajului de trei ani cu Michael Jackson, Prince si Paris, dar a renuntat la drepturile parentale in 2001.

Ea a declansat procedurile de recuperare a acestor drepturi in 2004, cind starul pop a fost acuzat de abuz sexual asupra unui minor. In urma intelegerii dintre Rowe si Jackson, copiii au ramas in custodia tatalui. Jackson mai este tatal unui baiat, Prince Michael II, pe care il striga Blanket si care a fost conceput cu o mama surogat a carei identitate nu este cunoscuta. Cintaretul va primi, in noiembrie, un premiu pentru intreaga cariera in cadrul ceremoniei de decernare a World Music Awards, urmind ca aceasta sa fie prima lui aparitie publica in Marea Britanie din ultimii noua ani.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.