Simbata, 18 noiembrie 2006, va avea loc un eveniment cu totul si cu totul special: nunta lui Tom Cruise si Katie Holmes. Despre mariajul celor doi au tot vorbit publicatiile mondene din lumea intreaga, referindu-se la locul in care se va desfasura aceasta, la numarul invitatilor, la hainele de mare lux pe care le vor purta mirii. Si, intrucit data fericitei ceremonii, considerata deja "nunta mileniului", se apropie, sintem in masura sa va dezvaluim cele mai importante si spectaculoase amanunte despre felul in care se va desfasura mariajul cuplului TomKat.

Un loc cu securitate maxima

Mult timp s-a vorbit despre faptul ca nunta indragitilor actori se va desfasura intr-un decor romantic din Italia. Au existat unele speculatii conform carora George Clooney s-ar fi oferit sa gazduiasca fericitul eveniment, intr-una din vilele sale de pe malul Lacului Como. Iata insa ca Tom Cruise a anuntat ca ceremonia, petrecerea si dansul vor avea loc intr-una din locuintele sale, fie la vila sa din Beverly Hills, fie la cea din Telluride (Colorado), tocmai pentru ca in aceste locuri se poate asigura o securitate maxima.

Rochie create de Armani

Cum era de asteptat, Katie este extrem de emotionata. Iar Tom pare sa-i impartaseasca emotiile si, in acest sens, el este dispus sa-i faca logodnicei sale o nunta ca in povesti, indiferent cit ar costa aceasta. Asa ca mult mai tinara Katie a comandat verighetele la unul dintre cei mai renumiti bijutieri din Beverly Hills, David Orgell, inelul ei de viitoare doamna fiind impodobit cu nu mai putin de 158 de mici diamante. Cit priveste rochia de mireasa, ea a fost realizata de inegalabilul stilist italian Giorgio Armani, care l-a "imbracat" si pe Cruise pentru acest eveniment.

Meniu italian, asa cum au mincat la prima lor intilnire

Delicatesele culinare de care se vor bucura fericitii miri si oaspetii lor vor fi pregatite de un renumit bucatar italian, ce va fi adus de la restaurantul de lux din Roma "Dal Bolognese". Alegerea nu este deloc intimplatoare: acolo au mincat Tom si Katie, la primul lor rendez-vous, asa ca meniul nuntii le va aduce aminte de fericitele momente ale "inceputului".

Nicole Kidman le-a facut deja un cadou

Una dintre persoanele care s-au grabit sa le faca un cadou de nunta viitorilor miri a fost Nicole Kidman, cea de-a doua (fosta) sotie a lui Cruise. Dintr-un magazin de lux de decoratiuni interioare din Beverly Hills, ea a ales, dupa mai bine de jumatate de ora, o vaza de cristal Baccarat, pe care a platit 2.800 de dolari. "Este mai mult decit o vaza, este o opera de arta si o alegere foarte buna", a comentat un angajat al buticului.

Katie si-a impacat parintii cu Tom

Desi si-au anuntat de mai multe ori dezaprobarea fata de legatura dintre fiica lor si Tom Cruise, parintii lui Katie Holmes s-au "inmuiat" considerabil, mai ales dupa ce in aprilie li s-a nascut nepotica Suri. Catolici convinsi, ei par sa nu mai puna la inima (asa de mult) faptul ca viitorul lor ginere este un fervent scientologist. Asa ca vor lua parte la nunta, la fel cum o vor face si cei doi copii adoptati de Tom Cruise si Nicole Kidman, Isabelle, 13 ani, si Connor, 11. La nunta sint asteptati circa 300 de invitati, dintre care nu vor lipsi David si Victoria Beckham, John Travolta, Lionel Richie, dar si unii politicieni americani.

Luna de miere, un secret

Detaliile despre luna de miere sint, deocamdata, top secret. Apropiati ai cuplului sustin ca Tom vrea sa-i ofere miresei sale cea mai frumoasa surpriza, "luna de miere a lunilor de miere", ducind-o intr-un loc de vis, la bordul avionului sau privat. Iar Katie este in al noualea cer de fericire. "Cind eram ceva mai tinara, visam sa ma marit cu Tom Cruise, iar acum nu-mi vine sa cred ca visul devine realitate", a marturisit ea recent.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.