FILANTROPIE. Organizatia condusa de Leslie Hawke, "Ovidiu Rom", a organizat, sambata seara, la Palatul Parlamentului, "Balul caritabil de Halloween". Mama celebrului actor Ethan Hawke a spus ca vede evenimentul ca pe o intalnire anuala de investitii (evenimentul se afla la a doua editie) si nu o simpla donatie.

Balul, la care au participat personalitati politice, printre care Adriean Videanu, primarul general al Capitalei, Monica Macovei, ministrul Justitiei, Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, vedete de televiziune si oameni de afaceri, a fost urmat de o petrecere la care au cantat Vama Veche, Loredana, Brad V Johnson si DJ Arabu. Actrita premiata cu Oscar, Vanessa Redgrave (foto sus), invitata de onoare a evenimentului a anuntat ca nu va dansa pentru mai putin de 10.000 de euro.

Dansul vedetei a facut parte din licitatia cu strigare si a pornit de la suma de 300 euro. Pana la urma au fost dati 10.500 euro pentru respectivul dans si 1.000 de euro pentru o rochie purtata de vedeta. Andreea Esca, Razvan Ciobanu, Luminita Anghel, Oana Niculescu Mizil, Nora Seroussi sunt doar cativa dintre cei care au platit pentru participarea la Balul caritabil de Halloween.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.