ABSENTA. La ultimele patru editii ale "MTV European Music Awards", Diana Munteanu a fost nelipsita in calitatea sa de reprezentant al MTV Romania. Anul acesta insa, bugetul nu-i va permite sa decoleze catre Copenhaga, locatia de decernare a trofeelor pe 2006.

Desi anuntase ca va participa si anul acesta, pentru a cincea oara consecutiv, la premiile MTV, Diana Munteanu este nevoita sa ramana "la vatra" din cauza problemelor financiare. Raspunsul favorabil pe care il astepta din partea conducerii postului MTV, in cadrul caruia "activeaza" nu a venit, asa ca planurile s-au schimbat. Bugetul pe anul acesta nu permite plecarea nici unui angajat al MTV in strainatate, din motive de economie.

Singura acasa

Deci VJ-ita isi va petrece urmatoarele saptamani pe meleaguri mioritice, asteptandu-l pe Claudiu Niculescu, sa termine cantonamentele si meciurile. In conditiile acestea, delegatia cu pricina ar fi scos-o din rutina si chiar si asa, Diana nu are de gand sa scoata bani din buzunar pentru o excursie la Copenhaga.

"Daca era sarcina de serviciu as fi mers fara nicio problema, mai ales ca nu am reusit inca sa vad capitala Danemarcii. Insa nu am de gand sa platesc niste bani, sa vad pentru a cincea oara aceleasi vedete pe care le-am vazut la fiecare editie din ultimii ani", ne-a declarat VJ-ita, care pe 9 noiembrie ar fi trebuit sa fie la Copenhaga.
Este clar ca decat sa faca o astfel de cheltuiala, blonda prefera sa economiseasca banii pentru o iesire in doi, eventual de sarbatori.

Oricum refuzul postului de a acoperi cheltuielile deplasarii au cam luat-o prin surprindere pe Diana, care, potrivit surselor, incepuse deja sa-si stranga bagajele pentru eveniment si anuntase in stanga si in dreapta ca va lipsi o perioada din tara.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.