Ca Jordan are niste sani de invidiat si de dorit, in acelasi timp, nu mai este un secret. Depinde din ce parte a baricadei privesti lucrurile. Deci sunt de dorit. Dar sunt unii care au ajuns la concluzia ca nu o vor avea niciodata pe Jordan la o cina romantica, desi fata nu este tocmai fidela unui singur partener. Asa ca s-au gandit ca macar sa aiba in dormitor, sub perna nevestei, urmele sanilor frumoasei britanice.

Astfel un sutien care i-a apartinut sex-simbolului britanic Jordan s-a vandut la licitatie contra sumei de 4.000 de dolari. Articolul de imbracaminte a fost achizitionat prin telefon de un cumparator asiatic care a mai cumparat si sutienul unei prezentatoare tv pentru 6.000 de euro. Totusi licitatia de "fumuri" sexuale s-a facut cu un scop nobil. Toti banii au fost donati unei fundatii umanitare. Asa ca pentru binele omenirii, cat mai multe sutiene. Fara numar.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.