Prezentatoarea Stirilor Pro Tv de week-end, Oana Andoni, s-a casatorit, pe 3 octombrie, la Viena, cu logodnicul ei, Catalin Stoica. Si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu intr-o ceremonie oficiata in biserica ortodoxa din Viena. "A fost o nunta perfecta, asa cum am visat. Am avut alaturi familia, intr-un oras plin de farmec, totul a fost foarte simplu, iar noi am fost cei mai fericiti oameni din lume", povesteste Oana. Rochia de mireasa si costumul de mire au fost cumparate din Viena, insa nu a fost o alegere prea usoara.

Ea a probat nu mai putin de 20 de rochii de mireasa: "Erau frumoase toate, dar parca nu puteam spune ca sunt pentru mine. Mi-am dorit o rochie simpla, pe care s-o recunosc ca fiind a mea din prima", spune Oana. Dupa cina la un restaurant de pe malul Dunarii, Oana si Catalin nu au zabovit mult si chiar in noaptea nuntii au plecat catre Bora-Bora sau, cum spune Oana, "cel mai frumos loc in care-ti poti petrece luna de miere". Dupa un zbor de 24 de ore si o calatorie cu vaporasul, a inceput rasfatul. S-au cazat intr-un bungalow pe apa, cu podea de sticla prin care Oana a privit pestisorii de toate felurile.

Au facut aqua safari, au dansat sub apa, au vizitat rezervatia de broaste testoase, au mers impinsi de vant cu piroga. Dupa aceea, au plecat sa viziteze Universal Studio, unde Oana s-a intalnit cu Shrek, o alta iubire a sa. A doua zi s-au plimbat prin cartierul vedetelor, Beverly Hills. "Totul a fost fascinant, m-am bucurat de fiecare secunda cu zambetul pe buze. Am facut poze in bratele lui Shrek fara sa se supere Catalin, am vazut casele in care stau Madonna, Tom Cruise, Nicholas Cage, fara insa sa ne intalnim cu vreo celebritate, am vizitat platourile de filmare unde s-a turnat Preety Women si alte filme care au cucerit lumea", ne povesteste Oana, cu sufletul plin de fericire si de momente de vis de neuitat.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.