GENEROZITATE. Modelul de nationalitate romana, impreuna cu colegele sale italience, braziliene si rusoaice au defilat la o parada de moda pentru o campanie impotriva violentei, imbracate in tricourile fotbalistilor de la AC Milan si Internazionale Milano.

Aflata in cel de-al doilea an al sau de activitate, asociatia caritabila "L'Internazionale Modelle Calcio per la Solidarieta" a organizat o parada de moda cu scopul de a sensibiliza opinia publica pe tema violentei si rasismului pe stadioane.

Pentru a promova aceste mesaje de fair-play, mai multe manechine, printre care si romanca Diana Hohan (foto sus), au defilat la Milano, imbracate in tricourile jucatorilor de fotbal de la echipele AC Milan si Internazionale Milano. Vedetele serii au fost echipamentele lui Adriano si Marco Materazzi (Inter Milano), Gennaro Gattuso si Kaka (AC Milan). Evenimentul a fost organizat in avanpremiera derby-ului milanez, care va avea loc in aceasta seara, pe Stadionul San Siro. In timpul paradei, cele 18 manechine din asociatie au impartit flori si au purtat un banner care avea inscriptionat mesajul campaniei.

La aceasta gala au participat, evident, si o parte dintre jucatorii si staff-ul celor doua echipe milanze. Potrivit napoletanei Celeste Maione, presedinta acestei asociatii, modelele doresc ca stadioanele sa nu mai arate ca un teren de razboi, iar fotbalul sa devina un sport curat, pentru toata lumea. In "echipa de fotbal a solidaritatii", blonda noastra evolueaza ca extrema stanga, banderola de capitan fiind adjudecata de italianca Milena Ratti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.