Vedeta de la Pro TV s-a gandit sa-si mareasca si ea numarul imobilelor personale. Pentru asta, Andreea Esca a investit o suma considerabila pentru o casa de vacanta in zona Snagov- Silistea
In aceeasi zona, prezentatoarea stirilor Pro TV a cumparat si renumitul Drum al Pescarilor pentru a avea acces direct spre lac. Pe acest loc, Andreea Esca si-a construit o impozanta casa de vacanta pentru a se "refugia" dupa obositoarele zile de munca. Curios este faptul ca Andreea Esca a putut cumpara o strada intreaga din domeniul public, strada care in trecut apartinea satenilor care isi duceau animalele la adapat pe lacul din vecinatate. Ca sa nu isi strice autoturismul, atunci cand vine la casa de vacanta, Andreea a apelat la niste specialisti care sa-i pietruiasca strada.

E cunoscut faptul ca multe alte personalitati ale high-life-ului bucures- tean si-au achizitionat terenuri sau vile in zona Snagov, nu degeaba este supranumit "cartier rezidential".


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.