Pentru prima oara in Romania, jurnalistii ziarului ATAC au intocmit topul celor mai „receptive“ 10 femele si topul celor mai tari armasari mioritici, in baza materialelor aparute in presa despre vietile tumultuoase ale respectivelor personaje

Locul 1 - Oana Zavoranu

In urma cu cativa anisori, marea "vedeta" Oana Zavoranu trimitea un anunt la rubrica "matrimoniale" a unui ziar celebru, cu scopul de a o remarca si pe ea cineva. Ce-i drept, e drept, nu era tocmai "rea", dar era o copila la 18 ani, fara experienta, care nu gustase inca dulcegariile vietii de noapte. Cum bine stim, a avut noroc. Odata remarcata, fetei i s-a urcat la cap si s-a gandit ca l-a apucat pe Dumnezeu d-un picior, dandu-se-n stanga si-n dreapta dupa barbatei frumosi si cu bani, care s-o ajute sa "urce" cat mai sus. Astfel, Querida si-a facut intrarea in showbiz alaturi de:

1Adi Mutu, cu care a avut o aventura, dar pe care aceasta na vrut s-o recunoasca in ruptul capului. Desi au existat dovezi clare, incriminatorii la acea vreme, Oana, nu vrea sa comenteze. Inceputul a fost mai greu pentru Za- voranu, deoarece, dupa ce a rodato fotbalistul Fiorentinei, do’nsoara si-a gasit foarte repede alinarea in bratele altui burlac tentant.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.