Cantareata si actrita Oana Sarbu a fost surprinsa de paparazzi ATAC in plina sedinta foto in Parcul Floreasca. Vigilenta ca de obicei, Oana i-a ochit si ea pe fotografii nostri, zambindu-le in semn de salut
Iesita la o plimbare prin Parcul Floreasca, insotita de ca- telusa ei, Alice (who the fuck is Alice?), Oana Sarbu s-a jucat de-a v-ati ascunselea, pret de cateva minute, cu fotografii ATAC. "Liceanca" si-a tras o noua tunsoare, strengareasca, motiv pentru care s-a gandit ca ar fi bine sa-si faca niste poze noi, de pus la colectie, tocmai de aceea si-a carat dupa ea fotograful unei reviste, imagina ndu-si ca este fotograful ei personal. O instiintam pe Oana ca noi avem deja un exemplar din minunatele ei fotografii si daca vreodata va avea nevoie, sa ne viziteze la redactie. Spre deosebire de pozele in care a fost surprinsa cu al ei Robert Turcescu, Oana este mai zambareata acum si mai dezinvolta... stie ea de ce.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.